30 Eylül 2008 Salı

kızım doğdu

Evet arkadaşlar herkese merabalar,Önce bütün arkadaşların ramazan bayramı mübarek olsun diyorum.Kadir gecesinde kızım dünyaya geldi 3.350 gr doğdu adını eylül koyduk ,kendimi yeni topladığım için anca yayınladım ama ablamın bloğunda var resimler .Tamamen toplanınca hem bloğum başına geçecem hem işlerimin.Hepinizi öpüyorum.

4 yorum:

makhina dedi ki...

selam canım oyy ben yerim o pamuğu ay Maşaallah Maaşallah Allah bağışlasın Rabbim bahtını da yolunu açık eylesin,mis gibi kokar şimdi cennet kokulu eylül..Hayırlı bayramlar canım sanırım en güzel bayram hediyesi :))

Unknown dedi ki...

oy oy oy..yerim ben onu.Allahım nede şeker.misss gibide kokuyordur şimdi.canım sağlıkla sıhatle,sevgiyle büyüsün dilerim.k.i.b. mutlu bayramlar...

Marifetane hobi dedi ki...

merhaba canım..koklamaya doyamaz insan ne hoştur bebek kokusu..dünyanın en güzel varlığı bence..Allah siz sevdiklerine ana babasına bağışlasın..sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin..sevgiyle mutlulukla kal canım..

Esradan dedi ki...

merhabalar,o bebek kokusu gibi koku var mı acaba,hele ki insanın kendi bebeğinin,Allah kızınıza sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin inşaallah,